Türkiye'nin En Büyük Uzman Çavuş Bilgi Platformu ve Askeri Paylaşım Platformu

Yüzdeki sivilce Ve Ben Uzmanlığa engel mi ?

9 768

Yüzdeki Ben sivilce Uzmanlığa engel mi ?

Merhaba uzman erbaş adaylarımız öncelikle bizi takip ettiğiniz için dogru yoldasınız sizlere doğru bilgiler vermek için araştırıp ve sizlere dogru bilgileri aktarıp sizlerinde bu meslekte dogru bir yolda başlamanız için bizim için en büyük mutluluktur.Şimdi gelelim uzman erbaş  ‘lığa  bazı yüzdeki sivilce ve benzeri şeyler izler engel midir. Sizlere bunlardan biraz bahsedip aklınıza akılan sorular olursa da bizlere sorarak aklınızdan soru işaretlerini giderebilirsiniz.

Yüzdeki sivilce Ve Ben Uzmanlığa engel mi ?

Yüzdeki Sivilceler Uzman Erbaş Olması Engel Olur mu

Bu kutsal meslekte uzman erbaş olarak başlamak harika duygudur askerlik çağına gelmiş hatta çocukluktan bu yana kadar gelen genç kardeşlerimiz bu mesleğe girmek için canla başla çabalayıp  sınav ve mülakatlara girmek için gün ve zaman bekliyor.Sorumuza gelelim Yüzdeki Sivilceler Yada Doğuş’tan gelen ‘Ben’ lekeleri engel oluyor mu uzman erbaş olmamıza diye bizlere de hem sosyal medyada hemde  sitemiz üzerinden bizlere sorular geliyor Bizde  kardeşlerimizi kırmayarak onların bu sorularına cevap vereceğim.

Leke ve Sivilceler Engel mi

Başlıkta  Ben ve sivilceler Uzman erbaş olmanıza engel değildir. İnsan oğlu doğuştan BEN lekeleri olabilir. ve sivilce gibi benzer şeyler engel olmaz çünkü geçici bir şeydir.   o yüzden içiniz rahat olsun.  Rahat bir şekilde sözlü ve yazılı mülakatlara girebilirsiniz.

Yüzdeki Sivilceler içinde doktorunuza başvurarak yüzünüzdeki leke ve sivilcelere göre ilaç veya krem yazacaktır. kafanıza takmamanız bir gereken konudur.

aklınıza takılan soruları bize sorarak yada yorum atarak bizlere sorabilirsiniz.

9 Yorumlar
  1. Aslan diyor

    Yüzdeki çil ler uzman cavuslukta srun olurmu ?

    1. Editör diyor

      sorun olmaz

  2. Hasan diyor

    Merhaba peki sivilce lerin bıraktığı çukurlar, lekeler VS. engelmidir uzman erbaş olmaya ha bide sivilce daima çıkıyor o yüzden herhangi bir engel bulunduruyor mu bu kadar sağolun.

  3. Seyfo diyor

    Admin yüzdeki ameliyat izi uzmanlıkta engelmidir.

  4. İbrahim Kuş diyor

    Kolumda tam dirsekte iç tarafta 2×1 cm Luk ben vardı hastanede elendim

  5. Kerim diyor

    Yuzumde karşı taraftan bakınca baya ben (nevüs) göze çarbıyo askere gidince askerlik bitince askerde uzman olarak kalmama engel olurmu.

  6. Nurullah diyor

    Bacagimda yanik izleri ve kalcamdayanik izleri var uzmanliga engelmi

  7. Nurullah diyor

    Sol bacagimda ve kalcamda yanik izleri var uzmanlikta engel olurmu

  8. Tuncay diyor

    Aknetrent sivilce ilacında yüz çatlıyor ve dudaklar kavlıyor ama sınradan iz bırakmıyor bu kavlama esnasında muayene olursak veya fiziki yeterlilik testine gidersek sağlık testine gşdersek bir engel olurmu?

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.