Türkiye'nin En Büyük Uzman Çavuş Bilgi Platformu ve Askeri Paylaşım Platformu

2017 Yılı Jandarma Uzman Erbaş Alımları Devam Ediyor !

0 9

2017 yılında hem Kara Kuvvetleri hem de Jandarma Genel Komutanlığı uzman erbaş alımlarına hız kesmeden devam ediyor, geçenki yayınladığımız ilanda Kara Kuvvetleri yüklü bir alım yapıyordu. Bu ilandaysa Jandarma Uzman Erbaş alımlarına değindim aşağıda verecek olduğum linkten başvuru klavuzunu okumadan lütfen başvuru yapmayın.

Sık Sorulan Sorular :

Ortaokul Mezunları Jandarma Uzman Çavuş Olabilir Mi ?

Aşağıda verdiğim linkte göreceğiniz üzere hayır bu alımlarda maalesef ki lise mezunu ve dengi okullardan mezun olanlar başvuru yapabilecek ve sınavlara katılabileceklerdir.

Jandarma Uzman Çavuş Yaş Sınırı Nedir ?

Jandarma uzman erbaş alımlarımdaki yaş sınırı 01 Ocak 2017 itibarıyla (25) Yirmi Beş yaşını doldurmamış olmanız gerekmektedir.

Askerliğimi Bitirdim Kaç Yıl Sonra Uzman Çavuş Olabilirim ?

20 Mart 2017 tarihi itibarıyla terhis tarihinizden 3 yıl geçmemiş olması gerekiyor aksi taktirde başvuru yapsanız dahi kabul olsa bile sınavlara ve mülakatlara gittiğinizde başvurunuz iptal edilir.

Sözleşmeli Erler Bu Alımdan Nasıl Faydalanabilir ?

Sözleşmeli erbaş ve erlerden en az üç yıl görev yapmış, müteakip sözleşme süreleri içerisinde ve müracaat yapılan yılın ocak ayının ilk günü itibarıyla yirmi dokuz yaşını bitirmemiş olmak (01 Ocak 1988 tarihi ve sonrasında doğanlar)

Değerli arkadaşlar yukarda sıkça sorulan soruları yanıtlamaya çalıştım fakat aşağıdaki linkten başvuru klavuzunu okursanız sizin faydanıza olacaktır çünkü tüm detaylar boy kilo endeksi ve diğer hususlar başvuru klavuzunda belirtilmiştir.

►► Başvuru Yapmak İçin Tıklayınız ◄◄

►► Başvuru Klavuzu İçin Tıklayınız ◄◄

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.